Datum příležitosti:14.10.2025
Kód:PO202500442
Země:
Belgie
Typ příležitosti:zahraniční poptávka
Průmyslový obor:
Potravinářský průmysl
Belgická společnost hledá v České republice výrobního partnera pro výrobu mraženého těsta určeného pro vafle typu Liège. Společnost má zájem o dlouhodobou spolupráci s průmyslovou pekárnou disponující certifikací IFS a odpovídajícími mrazicími kapacitami.
Popis
Belgická společnost připravuje projekt v pekárenském průmyslu na výrobu tzv. předpečeného těsta, které by se následně zmrazilo, aby byla zajištěna jeho dlouhá trvanlivost.
Společnost hledá v ČR průmyslovou pekárnu, která by mohla tyto mražené výrobky z těsta vyrábět podle jejich vlastní receptury. Konkrétně hledají partnery, pekárny, které by byly schopné produkovat takové mražené výrobky při teplotě –18 až –20 °C.
Pekárna by měla disponovat certifikací IFS (International Food Standard), která zaručuje splnění evropských požadavků na kvalitu a bezpečnost potravin.
Další požadavky na výrobu jsou následující:
• Proces zahrnuje výrobu těsta pro lutyšské vafle ve specifikaci:
– 120 g × 26 balení × 5 kusů v kartonu = 48 kartonů na paletě
– 120 g × 16 balení × 6 kusů v kartonu = 96 kartonů na paletě
Relevantní zájemci o tuto poptávku mohou kontaktovat níže uvedenou kontaktní osobu a zaslat prezentaci svých možností (v A). Následně budou propojení s poptávajícím.
Cizojazyčný popis
A Belgian company is looking for an industrial bakery partner in the Czech Republic to produce dough for Liège-style waffles.
Production details:
• The process involves producing dough for Liège waffles with the following specifications:
– 120 g × 26 packs × 5 per case = 48 cases per pallet
– 120 g × 16 packs × 6 per case = 96 cases per pallet
• The company team will collaborate closely with the selected company and provide full technical guidance throughout the production process.
• The partner company must have frozen storage facilities capable of maintaining the finished products at –18°C.
• The partner company must hold valid IFS (International Food Standard) certification for food quality and safety.